Despre mine

Hai să îți povestesc câte ceva despre mine.

Sunt antreprenor. De 14 ani conduc o agenție de PR și training. Creative Communication este proiectul meu de suflet, acel loc în care mă regăsesc în fiecare zi de muncă. Dacă nu mă credeți, întrebați-mi angajații. Vor confirma că avem un perete întreg colantat cu sloganul “Do what you love and you will never work a day in your life“. Pare un clișeu… dar nu este. Atunci când ești antreprenor în liga mică și mijlocie joci în teren cu jucătorii. Prin urmare, trebuie să îți placă foarte mult jocul. Mie îmi place, pentru că antreprenoriatul este o călătorie, cu urcușuri și coborâșuri, cu pante abrupte dar peisaje pe măsură. De 14 ani am crescut printre comunicatori și oameni de marketing. Am lucrat la sute de proiecte și am cunoscut mii de oameni. Am ceva de învățat de la fiecare dintre ei. De 9 ani am învățat să dau ceva la schimb. Cunoștințele oamenilor cu care am lucrat sunt, acum,  subiectul trainingurilor livrate de Cursuri Creative. Misiunea noastră este să oferim informații accesibile oamenilor care au nevoie de ele. Informația digitală este cea mai importantă dintre ele dar mai sunt alte locuri în care am deschis câteva drumuri și aici am ca exemple trainingurile de agricultură ecologică. Pot spune, cu toată sinceritatea, că în fiecare zi învăț ceva nou și nu am să mă opresc niciodată. Acesta este și motivul pentru care motto-ul agenției de training este #neverstoplearning

Sunt comunicator – În realitate sunt un jurnalist care a preferat să își exerseze abilitățile de comunicare și în alte zone. De 12 ani lucrez în comunicare și dezvolt campanii menite să spună poveștile nespuse ale organizațiilor. Cred că o companie are propriul său ADN și că oamenii care lucreză acolo ar trebui să aibă în comun ceva mai mult decât așteptarea zilei de salariu. Împreună cu acești oameni scoatem la iveală ceea ce putem numi direcții unice de comunicare. Am lucrat în comunicare organizațională, politică, pentru ONG și pentru multe IMM-uri. Am organizat sute de evenimente pentru clienții mei și am scris multe (prea multe) comunicate de presă.

Sunt trainer – De peste 9 ani sunt trainerul celui mai vândut curs de organizare de evenimente. Este una dintre activitățile mele preferate pentru că am cunoscut sute de oameni extraordinari și am putut strânge o rețea de profesionști cu care aș lucra în orice moment, pentru orice eveniment. Am văzut cum, în timp, cursanții mei au devenit ownerii propriilor agenții de evenimente și îi urmăresc în social media, cu bucurie. Înainte de toate, trainingul îmi permite să rămân conectată cu oameni care împărtășesc aceeași pasiune, organizarea de evenimente.

Blogul este suma experiențelor mele din aceste domenii și un mod de a rămâne în contact cu oamenii care vor să știe mai multe despre mine.

Bianca Preda

Life is what happens to you while you’re busy making other plans

Bianca Preda blog